گودر کمپانی 10 قانون مهم برای زندگی در کنار خانواده همسر - گودر کمپانی

زندگی با خانواده همسر

زندگی با خانواده همسر در یک خانه دارای مزایایی نیز هست. می توانید پول بیشتری پس انداز کنید. احتمال دریافت کمک در امور خانه و بچه داری بیشتر است. البته در کنار تقسیم وظایف خانه داری، فرصت آن را دارید که یکدیگر را به خوبی بشناسید و با هم ارتباط عاطفی برقرار کنید.

برای بهره بردن از این مزایا، نکات زیر را فراموش نکنید:

۱٫ مرز تعیین کنید:

همه چیز بهتر است قبل از نقل مکان به خانه مادر همسرتان مشخص شود. در مورد مسائل اصلی توافق کنید. اگر قرار است هر دو در یک خانه زندگی کنید، مسئولیت ها را مشخص کنید. چه کسی قرار است آشپزی کند؟ چه کسی خانه را تمیز می کند؟ مشخص بودن وظایف از بحث های آینده پیشگیری می کند.

اگر قرار است در دو خانه نزدیک به هم زندگی کنید، قوانین کمی متفاوت خواهد بود. در چه فواصلی به خانه مادر همسرتان سر می زنید؟ آیا همسرتان می تواند تنها آنجا برود؟ آیا مادر همسرتان باید کلید خانه شما را داشته باشد؟

داشتن یک شب مخصوص به شما دو نفر یکی از دیگر قانون های مفید برای زندگی در کنار خانواده همسر است.

قوانین باید به نحوی باشند که زند’ی را برای شما و دیگران آسان کنند.

۲٫ حریم شخصی:

زوجین، به خصوص زوج هایی که تازه ازدواج کرده اند، به حریم شخصی نیاز دارند. این برای صمیمیت بیشتر، شناخت بهتر یکدیگر و ساختن خانواده مستقل لازم است. داشتن حریم شخصی با وجود زندگی در کنار خانواده همسر کمی دشوار است. هر چند درست کردن حریم شخصی در خانه خانواده همسر دشوار است، اما سعی کنید نقطه ای از خانه را به سلیقه خودتان دو نفر دکوراسیون کنید، برای مثال اتاق خوابتان.

۳٫ دونفره بمانید

برای دیگران مشخص کنید که زمانی از روز یا حتی چند روز در هفته، صرفا مخصوص شما دو نفر است. برای مثال، اگر برای مادر همسرتان مهمان می آید، الزامی وجود ندارد که شما همیشه به آنجا بروید. حتی اگر خانواده همسرتان اصرار می کنند و خودتان علاقه ای ندارید، از قوانینی که برای حریم شخصی خود تعیین کرده اید کوتاه نیایید.

۴٫ از بحث های خانوادگی دور بمانید:

زندگی در یک خانه باعث می شود پتانسیل بحث و اختلاف بالا باشد. اگر متوجه وجود اختلاف بین همسرتان و خانواده اش یا دیگر اعضای خانواده همسرتان شدید، از اختلاف دور بمانید و دخالت نکنید. اگر در یک خانه زندگی می کنید، محیط را ترک کنید و به اتاق خودتان بروید.

۵٫ با خانواده همسرتان بحث نکنید:

علاوه بر دور ماندن از بحث های داخلی خانواده همسرتان، شما نیز باید سعی کنید از بحث با آنها خودداری کنید (کاری که گفتنش ساده تر از انجام دادنش است!) از کنایه ها و زخم زبان ها بگذرید و هیچ توجهی به آنها نکنید. این رفتارهای مخرب با هدف آزار دادن شما انجام شده اند، پس با نشان دادن آرامشتان آنها را خنثی کنید. به تدریج افراد متوجه می شوند که این استراتژی روی شما اثری ندارد و دست از رفتار خود می کشند.

دور ماندن از بحث بدین معنی نیست که اجازه دهید حریم شخصی شما نقض شود. اگر مادرهمسرتان عادت دارد بی اجازه وارد اتاق خوابتان می شود، ایرادی ندارد با مهربانی و لبخند از او بخواهید قبل از ورود در بزند. اگر برادر همسرتان بدون پوشش مناسب صبح ها وارد آشپزخانه می شود، ایرادی ندارد با محبت از او بخواهید لباس پوشیده تری جلوی شما بپوشد.

زندگی با خانواده همسر

نکته مهمی که نباید فراموش کنید این است که والدین همسر شما سال ها با فرزند خود زندگی کرده اند و سبک و سیاق رفتارهایش را می شناسند. اگر هم نوع تغییر رفتاری که او انجام می دهد به درخواست شما نباشد، ممکن است به پای شما نوشته شود و آنها را در لاک دفاعی فرو ببرد، پس باید یاد بگیرید به جای اینکه گله مادر و خواهر و خانواده اش را بکنید، به شکلی صحیح ابراز وجود کرده و به صحبت کردن با خانواده او و بیان انتظارات تان بپردازید

احتمالا با انجام دادن این کارها مشکلتان قابل کنترل می شود:

۶٫ شناخت خانواده همسر

فقط دانستن نامو نام خانوادگی و تعداد اعضای خانواده و میازن درآمد و تحصیلاتشان نیست.شما باید بدانید که نوع رابطه ای که برخانواده همسرتان حاکم است کدام است.این شناخت ها می تواند به شما کمک کند تا بدانید چگونه با آن ها ارتباط داشته باشید تا باحداقل اختلاف رو به رو شوید.

۷٫ احترام بگذارید

بیشترین چیزی که خانواده همسرتان از شما می خواهند، احترام است.

۸٫ جنبه های مثبتشان را هم ببینید

همه آدم ها هم جنبه ای مثبت دارند و هم جنبه های منفی.این ما هستیم که انتخاب می کنیم به جنبه ها و ویژگی های منفی آن ها فکر کنیم یا مثبت.در مورد جنبه های مثبت والدین همسرتان فکر کنید و گاهی آن ها را به همسرتان بگویید.

۹٫ استقلال تان را حفظ کنید

تا وقتی که از لحاظ مالی به والدین خانواده همسرتان وابسته باشید، مجبورید که دخالت های آن ها را تاب بیاورید.پس اول سعی کنید که استقلالتان را حفظ کنید و بعد در مقابل خواسته های نامعقول آن ها قاطعانه برخوردکنید.

۱۰٫ اطلاعات خصوصی تان را حفظ کنید

در شیوه صحبت کردن و رفتار شما در عین احترام باید این نکته وجود داشته باشد که حتما اطلاعات زندگی خصوصی تان را حفظ کنید .وقتی شما اطلاعات بیش از حد راجع به مسایل زندگی تان بدهید، درواقع در این بین نقاط ضعف خودرا به آنها می شناسید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 203 views بار دسته بندی : روانشناسی تاريخ : 6 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.