گودر کمپانی 6 روش برخورد با شوهر قدرنشناس - گودر کمپانی

شش توصیه به خانم هایی که شوهر قدرنشناس دارند

خانمی ۳۵ ساله و خانه دار هستم. در زندگی سعی می کنم کارهایم برای رضای خدا باشد و کارهای خانه را با این انگیزه انجام می دهم اما با این وجود ناسپاسی همسرم باعث ناراحتی و ناامید شدن من می شود. او مدام بهانه گیری می کند و زحماتم را فقط وظیفه می داند و بی اهمیت جلوه می دهد.

لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه با این موضوع کنار بیایم؟

چیزی که در سؤال شما خواهر گرانقدر معلوم است نگرانی و ناراحتی و رضایت نداشتن از زندگی است در حالی که عاشقانه و خالصانه برای این زندگی زحمت می کشید.
من جواب شما را به دو بخش تقسیم می کنم:
بخش اول خطابم به همه زن و شوهرهایی است که قدرشناس همسرشان نیستند. یکی از نکاتی که در دین مبین اسلام بر آن تاکید شده و احادیث متعددی درباره آن آمده است بحث تشکر و قدرشناسی است. در دین آموزش داده شده است که سجده شکر به جا بیاوریم، قدرشناس باشیم، عادت کنیم صاحبان نعمت، صاحبان آرامش و افرادی را که در اطراف ما می توانند منشاء خیر و برکت باشند شناسایی و از آنها تشکر کنیم.

برخورد با شوهر قدرنشناس

همه ما شنیده ایم که : “من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق” کسی که از مخلوق تشکر نکند از خالق تشکر نکرده است. لازم است در بخش اول به همسرانی که از این وظیفه الهی غافل شده اند و قدرشناس طرف مقابل شان نیستند تذکری دهم و یاد آوری کنم که ضرورت دارد آدم قدرشناسی را به عنوان یک مؤلفه مهم در سبک زندگی اش وارد کند و به آن مقید و پایبند باشد زیرا هم در روان شناسی و هم در دستورات دینی به فواید و اهمیت قدرشناسی بسیار پرداخته شده است.

سطح توقعات تان را واقعی کنید اما در پاسخ به سؤال شما خواهر گرامی و همه آن همسرانی که احساس می کنند در زندگی مشترک قدرشان دانسته نمی شود باید چند نکته را بیان کنم.

نکته اول سطح توقعاتمان را واقعی کنیم به این معنی که بدانیم برخی از اطرافیان ما متوجه وظیفه شان یعنی قدردانی نیستند یا متوجه هستند اما لجبازی و انکار می کنند. چنین افرادی و چنین همسرانی در کوتاه مدت این ویژگی اخلاقی خود را عوض نمی کنند و ما نباید انتظار داشته باشیم که این ها در کوتاه مدت تغییر کنند.

با خدا معامله کنید نکته دوم که به خوبی هم در سؤال شما به آن اشاره شده بود این است که ما به جای این که در زندگی با همسرمان معامله کنیم، با خداوند معامله کنیم و یادمان باشد و باور کنیم که خداوند قدرشناس ترین است و می تواند طرف حساب و طرف معامله ما در هر کاری قرار گیرد.

شاید خوب باشد که به زندگی اولیای الهی توجه کنید، آنها در زندگی شان سختی های متعددی متحمل می شدند اما از زندگی شان خسته نمی شدند و از هدفشان دست نمی کشیدند چرا؟! چون طرف حساب شان را واقعا خدا می دانستند و برای همین بی ادبی ها و قدرنشناسی های مردم معمولی و دشمنان باعث نمی شد که آنها دلسرد شوند.

رفتار با شوهر قدرنشناس

به تاریخ مراجعه کنید سومین نکته این است که داستان ها و احادیثی را جمع آوری و مطالعه کنید که باعث تقویت شما برای پایداری در زندگی شود. به طور قطع ما در طول تاریخ انسان هایی را داریم که همسرانی ناسازگار و قدرنشناس داشته اند اما آنان حساب کار خودشان را با خدا قرار دادند و عاقبت به خیری جاودانه نصیب شان شد. انرژی منفی خود را تخلیه کنید.

نکته چهارم این که هر آدمی نیاز دارد انرژی منفی خودش را تخلیه کند. شما نیازمند هستید تا انرژی و هیجان منفی را که از همسرتان دریافت می کنید تخلیه کنید. این کار را می توانید با گفت و گو با خدا، گفت و گو با امام زمان (عج) که الان بقیة ا… در زمین هستند انجام دهید. یعنی در ۲۴ ساعت ۱۰دقیقه را به این کار اختصاص دهید.

به این معنی و مفهوم که درد دل کنید البته جای دیگر درد دل نکنید که غیبت و باعث شود رابطه ها تیره و کینه و تنفر ایجاد شود، بلکه با یک محرم راز یعنی خداوند درد دل کنید تا احساس سبکی کنید. برای خودتان سرگرمی ایجاد کنید.

پنجمین نکته که مناسب است شما خواهر گرانقدر مد نظر قرار دهید این است که سرگرمی ها و امور نشاط آوری را در زندگی تان ایجاد کنید. برای خودتان تفریحات و امور نشاط آور سالمی را در نظر بگیرید که متناسب باشرایط شما باشد. حالا ممکن است یک خانم از خیاطی خیلی لذت ببرد، یک خانم از سایر هنرها مثل گلدوزی و … لذت ببرد، یک خانم از بازی با فرزندانش و سرمایه گذاری روانی برای پیشرفت فرزندانش لذت ببرد و ….هر کدام از اینها که باشد فرقی نمی کند مهم این است که یک لذت روانی در زندگی برای خود در نظر بگیرید. به ویژگی های مثبت همسرتان فکر کنید.

برخورد با ناسپاسی شوهر

اما ششمین نکته این است که باید بدانید به هر حال هر چند شوهر شما قدرنشناس است و قدرنشناسی او آزارتان می دهد اما قاعدتا باید نقاط مثبتی هم داشته باشد. بهتر است به جای این که تمام ذهن تان را بر نقاط منفی شوهرتان متمرکز کنید ذهن تان را متوجه ویژگی های مثبت او کنید. این نکات مثبت را یادداشت و مرتبا مرور کنید و حتی گاهی به اطلاع همسرتان برسانید مثلا بگویید «شوهرم من از تو تشکر می کنم که پشتکار خوبی در کارت داری»، «من از شما تشکر می کنم که برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده تلاش می کنی».

حتماً بخوانید:

این باعث می شود که لااقل کار بدتر نشود، حتی ممکن است در طولانی مدت باعث شود اوضاع مقداری بهتر و مشکلات کمرنگ تر شود. اگر با این نکات ذکر شده نتوانستید بر مشکل تان غلبه کنید مناسب است به صورت مستمر در چند جلسه با یک مشاور خبره در زمینه خانواده صحبت کنید شاید نکات ریزتری در آن گفت و گوها به‌دست بیاید که بتواند تاثیرات بهتری داشته باشد.

منبع : میزان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 104 views بار دسته بندی : روانشناسی تاريخ : 16 ژانویه 2024 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.